Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει γιατί χώρισε με την Νικολέττα Ράλλη (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει γιατί χώρισε με την Νικολέττα Ράλλη (βίντεο)Για τον λόγο χωρισμού του με την Νικολέττα Ράλλη μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, εκτός του ότι «άδειασε» τον Σάκη Τανιμανίδη, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του.

«To στιλ το κοιτάω αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νίκο Αναδιώτη… Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα… Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα. Το ένιωσα και το έκανε… Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.
{youtube}h7kmqdqv1Xw{/youtube}

Σχετικές δημοσιεύσεις