Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τώρα και στον κινηματογράφο

Πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη προσωπική έκθεση φωτογραφίας αλλά σύντομα ετοιμάζεται ξανά να μας εκπλήξει!

Ο λόγος; O παρουσιαστής του “The 2night Show” θα βρεθεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη!

O παρουσιαστής του “The 2night Show” δεν αφήνει την τηλεόραση για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στη μεγάλη οθόνη, όχι. Θα εκτεθεί, όμως, για πρώτη φορά στο κοινό με την ιδιότητα του ηθοποιού μέσα από την φιλική του συμμετοχή στη νέα ελληνική ταινία “Ciao Italia”.

Πρόκειται για μια σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και σενάριο Μπάμπη Σπανού βασισμένο, επίσης, σε μια ιδέα του Γιώργου Παπαθεοδώρου. Το ιδιαίτερο φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, συγκεκριμένα στις 13 του μηνός, ενώ ήδη κυκλοφόρησαν τόσο το τρέιλερ όσο και η αφίσα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μάλιστα, στην πρώτη θέση.

Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών όλες άνεργες αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια αναίμακτη ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα (Τιτίκα Σαριγκούλη) για να τους βοηθήσει. Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της, η οποία είναι χορογράφος και πρώην μπαλαρίνα. Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός – απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής (Ηλίας Λογοθέτης), ρατσιστής και εντελώς αγράμματος εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του εμποδίζει τη ληστεία – η οποία τελικά όμως πραγματοποιείται.

Σχετικές δημοσιεύσεις