Παρά την απαγόρευση, ουρές σε υπαίθριο μπαρ στον Λευκό Πύργο

Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να μείνουν σπίτι και δεν θέλουν να υπακούσουν στα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε όλους τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας, αλλά σε κάποιους που θέλησαν να στήσουν υπαίθριο μπαρ κοντά στον Λευκό τον Πύργο και όπως θα δείτε στο video που δημοσιεύθηκε στα social media οι αποδέκτες αυτής της κίνησης ήταν πολλοί.

Παρά τα μέτρα για το λουκέτο σε χώρους εστίασης, μπαρ και καφέ με στόχο τη αποτροπή της συνάθροισης πολλών ατόμων και χρησιμοποιώντας «παραθυράκι» για τα take away,  λειτούργησε κανονικά χθες το βράδυ συρόμενο υπαίθριο coctail bar στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.  

Μάλιστα, από νωρίς το απόγευμα οι Θεσσαλονικείς έκαναν ουρά για να εξυπηρετηθούν αγνοώντας κάθε σύσταση για προφυλάξεις από τον κορωνοϊό.  

Το συγκεκριμένο μπαρ μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα για τη λειτουργία του ανακοίνωσε αργά το βράδυ: «Θα παραμείνουμε κλειστά από αύριο σεβόμενοι τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν και για εμάς τελικά τους μικροπωλητές…από ότι μάθαμε σήμερα το απόγευμα από τον ΦΕΚ. Θα παραμείνουμε κλειστά μέχρι νεωτέρας».

Σχετικές δημοσιεύσεις