Πες μου το ζώδιό σου να σου πω την… φαντασίωσή σου!

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω την... φαντασίωσή σου!Κι όμως, η λίστα με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που απολαμβάνει ο καθένα μας σχετίζεται με το… ζώδιό μας!

Σύμφωνα με το elitedaily.com, το κάθε ζώδιο έχει και τη δική του φαντασίωση.

Ποια είναι η δική σας; Δείτε παρακάτω…

Κριός: Στους Κριούς αρέσει να έχουν τον έλεγχο. Οι αυτοκρατορικοί Κριοί έχουν στην φύση τους να είναι κυρίαρχοι και τους αρέσει το κυνήγι.

Ταύρος: Οι Ταύροι είναι αφέντες. Χειριστικοί και κτητικοί, φτιάχνονται με την ιδέα των σκλάβων που θα τους οδηγήσουν στην σεξουαλική κορύφωση.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι δεν αρκούνται σε έναν. Τους αρέσει η ποικιλία και να έχουν επιλογές. Έχουν γεννηθεί πολυγαμικοί.

Καρκίνος: Στους Καρκίνους αρέσει να δίνουν. Είναι δοτικοί πιο πολύ απ΄όσο πρέπει και ταιριάζουν γάντι στον ρόλο του υποταγμένου.

Λέων: Οι Λέοντες μπορεί να είναι και αφέντες και υποταγμένοι. Έχουν στην φύση τους να είναι αρχηγοί, αλλά αν βρεθεί κάποιος να τους χαλιναγωγήσει, μπορούν πολύ εύκολα να υποταχθούν.

Παρθένος: Οι Παρθένοι έχουν γεννηθεί για σκλάβοι. Τους αρέσει να δίνουν τα πάντα στον σύντροφό τους. Υποτάσσονται χωρίς αντιρρήσεις αρκεί να είναι ευχαριστημένο το σεξουαλικό τους ταίρι.

Ζυγός: Οι Ζυγοί θέλουν θρόνο. Αν και είναι κυρίαρχες προσωπικότητες, εκτιμούν τη μονογαμία και θέλουν να τους φέρονται σαν σε πριγκίπισσες. Θέλουν να είναι το επίκεντρο του συντρόφου τους και να κάνουν κουμάντο στο κρεβάτι.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί εκφράζονται μέσω του σεξ. Κατά τη διάρκεια του σεξ εκφράζουν τα βαθύτερα αισθήματά τους χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν βγάζουν το ζώο από μέσα τους και δεν αποζητούν την υποταγή.

Τοξότης: Τον Τοξότη τον ανάβει η ποικιλία. Είτε έχουν σχέση, είτε όχι οι Τοξότες θα βρουν τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει από swinging parties μέχρι και σχέσεις με πολλά άτομα.

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι οι τέλειοι σαδιστές. Ειδικά ένας Αιγόκερως που στην καθημερινότητά του είναι υπάκουος, είναι πολύ πιθανό στο κρεβάτι να θέλει να προκαλέσει τον πόνο σε όσους τον αφήσουν.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι μπορεί να έχουν φετίχ όλων των ειδών. Από σαδομαζοχισμό μέχρι το να φοράνε εσώρουχα στο κεφάλι.

Ιχθύς: Οι Ιχθείς δεν έχουν όρια. Τους αρέσει να τα εξερευνούν και, κυρίως, να τα ξεπερνάνε.

Σχετικές δημοσιεύσεις