Συναντήσεις του υφ. Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση για την ανάπλαση της ΔΕΘ

Η επίσπευση διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων και η ανάπλαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ήταν τα θέματα των συναντήσεων που είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού στο twitter, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Helexpo Τ. Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κ. Ποζρικίδη και στελέχη, συζήτησαν για το σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τον προγραμματισμό για την τιμώμενη φέτος χώρα Γερμανία.

Επίσης ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γ. Ραουνά, την αντιπρόεδρο κυρία Κ. Χριστίδου και τους Αλ. Καλόμοιρο και Ν. Παπαδάτο του Συνδέσμου εταιρειών συμβούλων μάνατζμεντ -ΣΕΣΜΑ και συζήτησαν για θέματα που σχετίζονται με την επίσπευση διαδικασιών αξιολόγησης επενδυτικών σχεδίων.

Τέλος, ο υφυπουργός με το γενικό γραμματέα Πάνο Σταμπουλίδη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (Εiopa Εuropa) Gabriel Bernardino και συζήτησαν για θέματα ενημέρωσης και εποπτείας για την ουσιαστική προστασία των πολιτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις