Σ.Χρηστίδου-Θ.Μαραντίνης: Mαζί για Πάσχα στη Χαλκιδική μετά τον χωρισμό(ΦΩΤΟ)

Σ.Χρηστίδου-Θ.Μαραντίνης: Mαζί για Πάσχα στη Χαλκιδική μετά τον χωρισμό(ΦΩΤΟ)Μαζί Ανάσταση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Συγκεκριμένα ο αγαπητός frontman του συγκροτήματος Onirama είχε αποκαλύψει χτες μέσω Ιnstagram πως θα πάει να βρει την οικογένειά του στην Χαλκιδική.

Έτσι κι έγινε! Η οικογένεια έκανε μαζί Ανάσταση με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου να αποδεικνύουν πως διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία από την εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης, όπου μαζί τους ήταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η αγαπητή παρουσιάστρια την Μεγάλη Παρασκευή είχε δημοσιεύει μάλιστα και ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό με την Θοδωρή Μαραντίνη, αναφέροντας πως περνάει μία αρκετά δύσκολη περίοδο.

«Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Σίσσυ Χρήστιδου.
Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις