Όλος ο Έβρος ενώθηκε και στέλνει ηχηρό μήνυμα « ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα»

Αυτό είναι το σύνθημα που στέλνουν όλοι οι Εβρίτες στους λοιπούς Έλληνες αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στρατός και αστυνομία εδώ και τέσσερις ημέρες βρίσκονται σε όλη τη συνοριακή γραμμή του Έβρου και κρατούν τα σύνορα μας ασφαλή. Με πολύ υψηλό ηθικό δίνουν μάχη να κρατήσουν κλειστά τα σύνορα και ναι το καταφέρνουν.

Αγρότες, κυνηγοί, ψαράδες, κτηνοτρόφοι, απλοί πολίτες όλοι είναι εκεί κανένας δεν έφυγε από τα σύνορα του Έβρου, κανένας δεν φοβήθηκε. 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας δήλωσε το πρωί της Δευτέρας: «Νομίζω ότι πάμε καλά και το ηθικό όλων των συναδέλφων που επιχειρούν στην πρώτη γραμμή είναι πολύ υψηλό ηθικό και η συμπαράσταση του κόσμου από όλη την επικράτεια είναι πάρα πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε».

Από την πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και την στήριξη που δέχονται όλες αυτές τις ημέρες.

“Αυτές τις μέρες και με όσα συμβαίνουν στον Τόπο μας παρατηρούμε την Τοπική Κοινωνία να θέλει να συνδράμει με όλους τους τρόπους στον αγώνα που δίνουμε εμείς οι Αστυνομικοί και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπερασπιζόμενοι τα Σύνορά μας.

Ως Σωματείο εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία, ως εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και ως κάτοικοι του Ακριτικού Έβρου, αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες ώρες που περνά ο Τόπος μας, είμαστε συγκινημένοι από την προσφορά των Κατοίκων, των Επαγγελματιών και των Τοπικών Φορέων για την εθελοντική τους προσφορά προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού.

Ταυτόχρονα από όλες της Αστυνομικές Υπηρεσίες της Χώρας Συνάδελφοί μας ζητάνε εθελοντικά να αποσπαστούν στο Έβρο και να συνδράμουν στον αγώνα αυτό.

Ευχαριστούμε Δημόσια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!”

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις