«Κοινωνικός Τουρισμός 2024» – Αντίστροφη μέτρηση για τα οριστικά αποτελέσματα

Βγαίνουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου τα οριστικά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2024 με τους δικαιούχους να μπορούν να ξεκινήσουν να εξαργυρώνουν τα voucher από την 1η Ιουλίου 2024.

Η ΔΥΠΑ έχει αναρτήσει τους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα, η διορία για την υποβολή ενστάσεων έληξε και τώρα οριστικοποιούνται τα αποτελέσματα.

Πέρσι, είχαν αναρτηθεί αργά το βράδυ στις 29 Ιουνίου, επομένως και φέτος θα πρέπει να τα περιμένουμε από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά.

Πού βλέπετε τα οριστικά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού

Για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ στην ΔΥΠΑ και -όταν αναρτηθούν- θα επιλέξετε «Οριστικά Αποτελέσματα» και θα πατήσετε «Δικαιούχοι».

Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάτε στο τέλος της σελίδας και να ανοίξετε ένα από τα παρακάτω αρχεία:

  • Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων
  • Οριστικός Πίνακας μη Επιλεγομένων λόγω Μοριοδότησης
  • Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Δικαιούχων
  • Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ωφελουμένων Μελών

Για να βρείτε εάν είστε ή όχι δικαιούχος στον πίνακα, θα πρέπει να αναζητήσετε τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ σας και τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ σας.

Εκεί θα αναγράφονται:

  • Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
  • Tα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους.
  • Tα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελούμενων μελών ανά δικαιούχο και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).
  • H ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.

Δικαιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Οι προορισμοί και ο αριθμός διανυκτερεύσεων

Η επιταγή, με την οποία γίνεται η διαδικασία συμμετοχής, είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά. Οι δικαιούχοι-ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (μηδενική ιδιωτική συμμετοχή), ενώ στους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και του Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν, στο οποίο φέτος προστίθεται η Θεσσαλία (εκτός των Σποράδων).

Πώς κάνετε αίτηση για το Thessaly Evros Pass

Για να μπείτε στην κλήρωση για το voucher διακοπών σε Θεσσαλία και Έβρο, θα πρέπει να μπείτε, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, στο vouchers.gov.gr, να συνδεθείτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet και να συμπληρώσετε όσα πεδία δεν είναι αυτόματα συμπληρωμένα.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email και ένα μήνυμα στο κινητό, προκειμένου να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Για να υποβληθεί η αίτηση, αφού επιβεβαιώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να πατήσετε «Υποβολή» στο τέλος της σελίδας. Για να τσεκάρετε εάν είναι όλα εντάξει, θα πρέπει η κατάσταση της αίτησής σας να γράφει «Υποβληθείσα».

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για αιτήσεις λήγει την Παρασκευή 28 Ιουνίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις προορισμούς από τους οποίους θα επιλέξετε ποιον προτιμάτε:

  • Thessaly A για τους Δήμους: Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς Μουρεσίου και τις Δημοτικές Ενότητες: Αγριάς, Πορταριάς, Αρτέμιδος και Μακρυνίτσης του Δήμου Βόλου – 100 ευρώ
  • Thessaly B για τους Δήμους: Λίμνης Πλαστήρα, Αγιάς, Τεμπών, Πύλης (πλην των Δημοτικών Ενοτήτων Γόμφων και Πιαλείων) και Μετεώρων – 150 ευρώ
  • Evros για τον Δήμο Σουφλίου και τη Δημοτική ενότητα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης – 200 ευρώ

Σχετικές δημοσιεύσεις