Νέες Ταινίες – Ταινίες Της Εβδομάδας

H Κυρία του Προέδρου

Bernadette

Όταν φτάνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων ως η κυρία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, η Μπερναντέτ Σιράκ συνειδητοποιεί ότι όλοι τη βλέπουν ως παλαιομοδίτισσα και ξεπερασμένη. Αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της, μεθοδεύοντας διάφορες αλλαγές που θα της εξασφαλίσουν τη δική της θέση και φωνή στα πράγματα.

O Εξορκισμός

The Exorcism

Ένας ταλαιπωρημένος ηθοποιός αρχίζει να καταρρέει κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας υπερφυσικού τρόμου. Η αποξενωμένη κόρη του αναρωτιέται αν ξανακυλάει στους παλιούς εθισμούς του ή αν συμβαίνει κάτι πιο απειλητικό.

Aνθρωπίστρια Βρικόλακας αναζητά Αυτοκτονικό Άτομο

Humanist Vampire seeking Consenting Suicidal Person

Η Σάσα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα: είναι ένα έφηβο βαμπίρ που δεν μπορεί να σκοτώσει για να τραφεί. Πιστεύει πως η λύση βρίσκεται στο πρόσωπο ενός νεαρού με αυτοκτονικές τάσεις.

Μνήμη

Memory

Η Σίλβια είναι μια κοινωνική λειτουργός που κάνει μια απλή και συγκροτημένη ζωή: η κόρη της, η δουλειά της, οι συναντήσεις της με τους ΑΑ. Αυτό ανατρέπεται όταν ο Σολ την ακολουθεί στο σπίτι της, έπειτα από ένα γυμνασιακό reunion.

Οι Μηχανόβιοι

The Bikeriders

Η άνοδος μιας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές Πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι, ιδωμένη μέσα από τις ζωές των μελών της.

Σχετικές δημοσιεύσεις