Νεκρό Ελληνόπουλο στην Γερμανία, έπειτα από χτυπήματα 10 ατόμων.. Προσπάθησε να υπερασπιστεί το φίλο του – Συνελήφθη 18χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 20χρονου ομογενή Φίλιππου Τσάνη

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τον βασικό δράστη της απρόκλητης επίθεσης

«Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό» λέει η μητέρα του 20χρονου Έλληνα που πέθανε στη Γερμανία

Συντετριμμένη η μητέρα του Φίλιππου Τσάνη, ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του αγοριού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν ομάδα δέκα ανδρών τον σκότωσαν στο ξύλο.Η δωρεά οργάνων έγινε σήμερα.

Ο 20χρονος Έλληνας επέστρεφε από την γιορτή αποφοίτησης της αδερφής του από γυμνάσιο του Μίντεν της Γερμανίας με ένα φίλο του, και σύμφωνα με το Tlive, ο Φίλιππος προσπάθησε να προστατεύσει στον κολλητό του μπαίνοντας στη μέση.

Michael Kühl@mnplusk·Ακολουθήστε Philippos Tsanis (20) wurde nach dem Abiball seiner Schwester von einer “Männergruppe” brutal geschlagen und getreten. Er starb an Hirnverletzungen. Diese Gewalt muss endlich aufhören und diejenigen, die dafür verantwortlich sind, müssen zur Rechenschaft gezogen werden.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, η μητέρα του Φίλιππου Τσάνη, με δάκρυα στα μάτια, είπε ότι: «Οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει.

Τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός.

Με πρωτοβουλία δασκάλων του σχολείου της περιοχής, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 60.000 ευρώ για την ενίσχυση της οικογένειας του θύματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις