ΟΛΟΙ στο Ωδείο Αθηνών Δευτέρα 17/6 ώρα 16.30 – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 17/6 16.30 έξω από το Ωδείο Αθηνών στο ψευτοσυνέδριο Τσίπρα-Ζάεφ

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων την προσεχή Δευτέρα 16/7 το απόγευμα (16:30), για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ωδείο Αθηνών.

Έξι χρόνια μετά την υπογραφή της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών», με 400 και πλέον καταγεγραμμένες παραβιάσεις της εκ μέρους των Σκοπίων, και μετά την πρόσφατη νίκη και των κομιτατζήδων του VMRO- DPMNE, έγινε πλέον φανερό και στους πιο δύσπιστους, πόσο επιζήμια είναι για την Ελλάδα αυτή η κατάπτυστη συμφωνία. Γιατί όχι μόνο έχει παραβιαστεί πολλαπλώς από την γειτονική χώρα, αλλά έχει επίσης βοηθήσει να ενταθεί η παραχάραξη της Ιστορίας και ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, δημιουργώντας δυσμενή τετελεσμένα για την πατρίδα μας.

Το αίτημα του Ελληνικού λαού για τη Μακεδονία, παραμένει η υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων με όρους σεβασμού στην ιστορία, την αλήθεια και την εθνική αξιοπρέπεια. Η ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», αποτελεί ζήτημα ύψιστης σημασίας για την υπεράσπιση και το μέλλον του Ελληνισμού.

Δυστυχώς όμως το πολιτικό μας σύστημα αντί να αναλογισθεί τις ιστορικές του ευθύνες βρίσκεται ανακόλουθο απέναντι στον λαό μας και στην ιστορία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων, οι «γονείς» δηλαδή της προδοτικής αυτής συμφωνίας, έχουν το θράσος να συνδιοργανώνουν την προσεχή Δευτέρα στο Ωδείο Αθηνών διήμερη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με σκοπό να γιορτάσουν τα «επινίκια» για την μαύρη επέτειο της υπογραφής της Συνθήκης των Πρεσπών. Θα βραβεύσουν μάλιστα τον κ. Νίμιτς με το “Βραβείο των Πρεσπών” και θα πανηγυρίσουν μαζί με όσους μας έλεγαν ότι είναι “για το καλό μας” να παραδοθεί η ψυχή και το όνομα της Μακεδονίας στους σφετεριστές της.

Η ΝΙΚΗ καταδικάζει τον εμπαιγμό της διάσκεψης Τσίπρα /Ζάεφ. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΝΙΚΗΣ, αλλά και κάθε αγνό πατριώτη, να συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων.

Ας ξαναθυμίσουμε στους προδότες των Πρεσπών, πως ό,τι γράφτηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με το μελάνι μιάς υπογραφής.

Θα αγωνιστούμε μέχρι την τελική ΝΙΚΗ της Μακεδονίας μας!
 

Σχετικές δημοσιεύσεις