Πειραιάς – Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την φονική συμπλοκή – Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά, λόγω αιματηρής συμπλοκής που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Οι Αρχές προχώρησαν σε μία σύλληψη και μία προσαγωγή, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, το περιστατικό παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν πιθανή σχέση των εμπλεκομένων με κάποια εγκληματική οργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, για τη φονική συμπλοκή στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μουτσοπούλου, στο ρολόι του Πειραιά, όλα ξεκίνησαν εκτός του σούπερ μάρκετ. Όταν ο δράστης έβαλε το όπλο, οι δύο άνδρες έτρεξαν εντός του καταστήματος για να γλιτώσουν.

Ο δράστης τους ακολούθησε και τελικά τους πυροβόλησε μπροστά στα μάτια πελατών και υπαλλήλων, στο μανάβικο του γεμάτου από κόσμο καταστήματος. Ακολούθως έτρεξε για να διαφύγει, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε περίπου 800 μέτρα από το σημείο της συμπλοκής, έχοντας ακόμη πάνω του το όπλο.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο σούπερ μάρκετ στον Πειραιά

Ένα ενδεχόμενο που μελετάται, είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα μεταξύ μελών συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά ή μετανάστες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης της επίθεσης έκανε λόγο για «βεντέτα» και υποστήριξε πως τα θύματα είχαν δολοφονήσει έναν συγγενή του στην Τουρκία.

Όμως, οι Έλληνες αστυνομικοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους. Στο πλαίσιο αυτό και μέσω της Interpol έχουν στείλει αίτημα στις τουρκικές Αρχές για να διασταυρώσουν ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή.

Ο τραυματίας, μέχρι στιγμής, δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Σε ό,τι αφορά τον άνδρα που έπεσε νεκρός, όπως έγινε γνωστό, οπλοφορούσε και προσπάθησε να τραβήξει και εκείνος όπλο. Τα δύο θύματα έμεναν σε σπίτι πολύ κοντά στο σούπερ μάρκετ και όπως όλα δείχνουν ο δράστης τους είχε στήσει καρτέρι.

«Πυροβολισμοί μέσα στο Πασαλιμάνι; Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Και κυρίως μέσα σε σούπερ μάρκετ με παιδιά και γυναίκες» ανέφερε στον Alpha κάτοικος της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου επισήμανε στο κανάλι πως «τρέχανε όλοι πανικόβλητοι για να μην τους σκοτώσουν ή για να μην πάθουν κάτι».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το ίδιο Μέσο, οι πελάτες και οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ είναι σοκαρισμένοι, καθώς βλέπουν τον έναν από τους τέσσερις εμπλεκόμενους να πέφτει νεκρός.

Σχετικές δημοσιεύσεις