Της υποσχέθηκαν δουλειά ως μοντέλο στην Ταϊλάνδη και την σκότωσαν για να πουλήσουν τα όργανά της,στην Μιανμαρ

 Το κύκλωμα παγίδευσε τη νεαρή κοπέλα που ταξίδεψε μέχρι την Μπανγκονγκ για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 26χρονη Βέρα Κράβτσοβα, έφτασε στην Μπανγκόκ για να ακολουθήσει το όνειρό της στο μόντελινγκ, αλλά βρέθηκε παγιδευμένη στα δίχτυα συμμορίας που τη μετέτρεψε σε σκλάβα δικτύου με τηλεφωνικές απάτες αρχικά υπό την απειλή είτε της εκπόρνευσης ή της αφαίρεσης οργάνων, πριν τη δολοφονήσει και πουλήσει τα όργανά της, όταν σταμάτησε να φέρνει «εισόδημα».

Η Βέρα Κράβτσοβα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρήκε αυτό που έψαχνε—μια δελεαστική προσφορά εργασίας στην Ταϊλάνδη. Την προσέλκυσε η προοπτική να γίνει διεθνές μοντέλο και να εργαστεί στην Μπανγκόκ. Φαινόταν σαν εισιτήριο για μια νέα ζωή. Στις 20 Σεπτεμβρίου, η Βέρα ετοίμασε τη βαλίτσα της και επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο.

Τελικά, το κορίτσι μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο της Μπανγκόκ στη γειτονική Μιανμάρ. Αντί για ένα πρακτορείο μοντέλων, την περίμενε ένα τσιμεντένιο καταφύγιο. Αντί για κάμερες, συρματοπλέγματα. Ο κόσμος της συρρικνώθηκε σε ένα δωμάτιο υπολογιστών. Τα όνειρα για την πασαρέλα αντικαταστάθηκαν από την πραγματικότητα της δουλείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις