Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εισήγησης των μελών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΥ, κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους αύριο, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.
Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλες οι σχολικές μονάδες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με απόφαση του περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη.
Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με την Περιφέρεια, «λόγω των προβλημάτων και των ζημιών που έχουν ήδη προκληθεί σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας από την επιδείνωση του καιρού – και ιδιαίτερα τους θυελλώδεις ανέμους – καθώς και λόγω των συνεχιζόμενων προβλέψεων για περαιτέρω επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των μετακινήσεων των χιλιάδων μαθητών».
