Αλλάζουν πλέον οι ισορροπίες και οι στατιστικές μετά τον κεραυνό εν μέσω καταιγίδας που ανακοίνωσε για νέο κόμμα η Μαρία Καρυστιανού

Η Μαρία Καρυστιανού ,το σκέφτηκε και αποφάσισε να κατέλθει στην πολιτική με μόμνο της σκοπό να μπει ένα τέλος στην ανέχεια και την καταχνιά της πολιτικής κουλτούρας που για χρόνια ,επικρατεί στην Ελλάδα.

Με ένα περιστέρι και το κλαδί ελιάς ως πρώτο μυνημά της, ορίζει πως ο νέος ανεξάρτητος πολιτικός φορέας που ανακοίνωσε θα επιδι΄ωξει να αλλάξει το πολιτικό κατεστημένο και θα προσπαθήσει να προσελκύσει ενα μεγάλο κοινό από Ελληνες πολίτες που είτε δεν φτάνουν καν στην κάλπη ,είτε αρνούνταν χρόνια να ψηφίσουν, είτε έχουν εξοστρακιστεί από τα τερτίπια της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας που για χρόνια έχει επικρατήσει.

Το πολιτικό σκηνικό κλονίζεται από τα θεμέλειά του και η δυναμική μιας μάνας που έχει βιώσει τον χαμό του παιδιού της και ακόμη προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από ένα ανάλγητο Κράτος, της δίνει την ώθηση και την δυναμική,για να έρθει σε ευθεία σύγκρουση και να ταράξει τα νερά της πολιτικής του 21ου αιώνα.

Ηδη οι δημοσκόποι της προσδίδουν ένα μεγάλο ποσοστό γύρω στο 20 % ,χωρίς καν να έχει ένα οργανωμένο κόμμα και αυτό ήδη τρομάζει κάθε αντίπαλο σφού αλλάζει το πολιτικό τοπίο.

Οι πολίτες που για χρόνια περίμεναν κάτι διαφορετικό και κυρίως ο γυναικείος πληθυσμός ,που ηταν κατά πλειοψηφία αυτός που απήχε από τις κάλπες ,φαίνεται πως θα είναι ο βασικός πυλώνας υποστήριξης της Κας Καρυστιανού.

Βασίλης Σπανουδάκης

Σχετικές δημοσιεύσεις