Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βαρύ όχημα έπεσε πάνω σε τουλάχιστον 23 αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 37 άνθρωποι, ανάμεσά τους και τρεις αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή.
Οδηγός νταλίκας φέρεται να αποκοιμήθηκε
Όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο οδηγός της νταλίκας να αποκοιμήθηκε την ώρα που βρισκόταν στο τιμόνι, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος και προκαλώντας το σοβαρό τροχαίο.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της καραμπόλας, η οποία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία και μεγάλη αναστάτωση στην πόλη της Αντίμπ.
