Στάχτη περίπου 8.000 στρέμματα δασους.Η Γαλλία κόπηκε στα 2 αφού διεκόπη η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.
- Η πυρκαγιά στο δάσος του Φοντενεμπλό, 60 χλμ νοτιοανατολικά του Παρισιού, κατέκαψε περίπου 8.000 στρέμματα από το απόγευμα της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας.
- Για πρώτη φορά στην περιοχή του Παρισιού αναπτύχθηκαν πυροσβεστικά αεροσκάφη, με δύο Dash, δύο Canadair και δύο ελικόπτερα να συμμετέχουν στην κατάσβεση.
- Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 370 πυροσβέστες, με ενίσχυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 άτομα, ενώ αγρότες βοηθούν μεταφέροντας νερό με τρακτέρ.
- Η πυρκαγιά προκάλεσε την προληπτική εκκένωση 200 ατόμων και διακοπή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α6, καθώς και καθυστερήσεις στα τρένα υψηλής ταχύτητας λόγω ζημιών στα καλώδια.
