Δήμαρχος Ζακύνθου για διαγωνισμό στοματικού έρωτα – Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να δυσφημίζει ένα ολόκληρο νησί

Ο Δήμαρχος  Γιώργος Στασινόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι «η Ζάκυνθος δεν είναι αυτό που βλέπετε. Είναι ένα νησί όμορφο, που μπορεί να έρθουν οικογένειες, να περάσουν ωραία και να διασκεδάσουν με πολιτισμένους τρόπους».

«Εμείς αντιδράσαμε έντονα και διαμαρτυρηθήκαμε τόσο στον εισαγγελέα όσο και στην αστυνομική διεύθυνση, για να δούμε εάν είναι αληθινό το βίντεο. Και αν δεν είναι αληθινό, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να δυσφημίζει ένα ολόκληρο νησί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν τα γεγονότα αυτά προέρχονται από τουρίστες στο νησί, ο δήμαρχος απάντησε: «Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα. Η Ζάκυνθος όμως έχει αλλάξει πλέον σελίδα και δεν ανεχόμαστε τέτοιες εικόνες και τέτοια δυσφήμιση».

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να συνέβη σε κλαμπ στην περιοχή του Λαγανά, όπου και συνεχίζονται οι έρευνες.

«Η Ζάκυνθος είναι ο 5ος τουριστικός προορισμός, έχοντας 1,5 εκατομμύριο τουρίστες ετησίως. Αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν στον Λαγανά δεν εκπροσωπεί το νησί μας, γι’ αυτό δίνεται μάχη από όλους τους φορείς να αλλάξει πρόσωπο η περιοχή», κατέληξε ο κ. Στασινόπουλος.

«Δεν ήταν στοματικό σεξ, αλλά παιχνίδι με σοκολάτα»: το κλαμπ στη Ζάκυνθο…

Σχετικές δημοσιεύσεις