ΑΣΕΠ- «Ουρά 3Κ»: Στο τέλος του 2020 & βλέπουμε -Τελευταίες πληροφορίες

Για το τέλος του 2020 «και βλέπουμε» μετακινείται η περίφημη «ουρά της 3Κ» ή «3Κ plus», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr.  Κι αυτό γιατί:

-Πρώτον ακόμη δεν έχουν λήξει οι εκκρεμότητες με τον διορισμό των επιτυχόντων της 3Κ

-Δεύτερον, η προτεραιότητα αναφορικά με τις προσλήψεις στους δήμους αφορούν κυρίως ΠΕ, ΤΕ, δηλαδή, επιστημονικό προσωπικό όπως μηχανικούς, οικονομολόγους κλπ, ειδικότητες για τις οποίες υπάρχουν περισσότερες ελλείψεις από αυτές στην καθαριότητα, μετά την πρόσληψη 8.166 εργαζόμενων μέσω της 3Κ.

Τρίτον, με βάση την συμφωνία με τους θεσμούς, για τις νέες προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες θα πρέπει να μειωθεί αντίστοιχα ο αριθμός των συμβασιούχων, γεγονός που αυτή τη στιγμή θα δημιουργούσε προβλήματα στην λειτουργία πολλών δήμων για το μεσοδιάστημα που, πιθανόν, αυτές οι θέσεις να παραμείνουν κενές.

Υπενθυμίζεται ότι, η aftodioikisi, όταν πριν από δύο μήνες, το Διαδίκτυο έβριθε από «ρεπορτάζ» για άμεση προκήρυξη της «3Κplus», είχε αποκαλύψει ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη θα καθυστερήσει, προσδιορίζοντας το χρόνο έκδοσής της στα τέλη του α΄, αρχές του β΄ εξαμήνου του 2020.

Φαίνεται, δε, ότι υπό το φως των νέων εξελίξεων, μετακινείται για τα τέλη του του 2020, ίσως και το 2021.

Σχετικές δημοσιεύσεις