Γκάφα ολκής! Έπαιξαν πορνό, σε προεκλογικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκάφα ολκής! Έπαιξαν πορνό, σε προεκλογικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)Στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη γίνονται πραγματάκια!

Περνώντας απέξω, κάποιος μπορούσε να δει στη μεγάλη οθόνη μερικές ενδιαφέρουσες… προεκλογικές σκηνές:

Προσοχή: Ακατάλληλο!

Αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε η ταινία σε εκείνη την οθόνη, και ποιου/ας ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος με την οθόνη της βιτρίνας, χωρίς αυτός/η να το ξέρει

Ο Απόστολος Καλογιάννης, στον οποίο ευχόμαστε πάντα τέτοια, «γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1952 στη Λάρισα. Tο 1976 τελείωσε την Οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων επέστρεψε στη Λάρισα, όπου και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας οδοντίατρος έως και σήμερα. Ενεργό μέλος του αντιδικτατορικού αγώνα και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με την εγκατάστασή του στη Λάρισα συμμετείχε ενεργά το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης. Το 1982 εκλέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος επι σειρά ετών. Το 2006 και το 2010 εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο ως επικεφαλής της κίνησης Ενωτική Πρωτοβουλία για Αυτοδιοίκηση. Με δημοκρατική διαδικασία τον Φεβρουάριο του 2014, αναδείχθηκε επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος της Συμπαράταξης Λαρισαίων, που επικράτησε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014.»

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχετικές δημοσιεύσεις