Η Πάολα περιέγραψε πόσο σοκαριστικά έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Η Πάολα περιέγραψε πόσο σοκαριστικά έμαθε για τον θάνατο του Παντελή ΠαντελίδηΑφιέρωμα στην Πάολα έκανε χθες η εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, με την τραγουδίστρια να είναι παρούσα, να τραγουδάει και να απαντάει και στις ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, η Πάολα, στην εξαιρετικά χαλαρή ατμόσφαιρα που είχαν στήσει ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, μίλησε και για το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Όπως εξήγησε η Πάολα, με τον Παντελή Παντελίδη διατηρούσε μια φιλική σχέση, έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση και ήταν ένα τεράστιο σοκ για εκείνη.

«Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Οι σχέσεις μας με τον Παντελή ήταν άριστες, τρία χρόνια παρεούλα τραγουδούσαμε, ήταν φιλαράκι μου. Τον αγάπησα και με αγάπησε. Εκείνο το πρωινό είχα μπει στο μπάνιο και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου να με φωνάζει και μου λέει “τι γίνεται;” και να παίζει σε μια εκπομπή το πρωί.

Έμεινα παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια διότι είναι κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω πως έχει συμβεί. Ναι, από την τηλεόραση το έμαθα. Δύσκολα πράγματα, δεν υπάρχουν λόγια», είπε χαρακτηριστικά η Πάολα.

Σχετικές δημοσιεύσεις