Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Οι όμορφοι γάμοι… όμορφα «καίγονται»

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Οι όμορφοι γάμοι... όμορφα «καίγονται»Το ημερολόγιο έδειχνε 16 Aυγούστου του 2009, όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου παντρεύτηκαν στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής ενώπιον τριάντα μόλις καλεσμένων.

Ήταν ένας γάμος στον οποίο κυριάρχησαν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην διαρρεύσει η τοποθεσία σε δημοσιογράφους και φωτογράφους, σε εποχές που τα social media δεν ήταν τόσο ανεπτυγμένα.

Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με τριακόσιους καλεσμένους και ωραία ευτράπελα, όπως τις ερωτικές περιπτύξεις γνωστότατου παρουσιαστή με πανέμορφη πρωταγωνίστρια – ελεύθερα παιδιά και οι δύο τότε – που έδωσαν το αλατοπίπερο που έλειπε.

Οι έχοντες καλή μνήμη θυμούνται ότι κάποια από τα τότε ευτυχισμένα ζευγάρια που έδωσαν το παρών στον ονειρικό γάμο έχουν πλέον χωρίσει, ενώ αρκετοί ελεύθεροι, όπως ήταν εκείνο το διάστημα ο Αντώνης Κανάκης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι πλέον παντρεμένοι με παιδιά.

Στην ζωή του Θοδωρή και της Σίσσυς υπήρχε ήδη ο πρωτότοκος Φίλιππος-Ραφαήλ, ακολούθησε μετά από τέσσερα χρόνια ο Άγγελος-Μιχαήλ και μια ευτυχισμένη περίοδος που δυστυχώς για όλους όσους τους αγαπάνε, έμελλε να έχει ημερομηνία λήξης.

Λίγους μήνες πριν το ζευγάρι γιορτάσει τα δέκα χρόνια κοινής ζωής, επέλεξαν και αυτοί να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους και το επικείμενο διαζύγιο μέσω μια ανάρτησης στο Instagram.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι το διαζύγιο είχε ουσιαστικά δρομολογηθεί εδώ και εννέα μήνες περίπου, όταν αμφότεροι διαπίστωσαν ότι παρά τις προσπάθειες ο γάμος τους δεν μπορούσε πλέον να σωθεί.

Η κρίση δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστεί και στους κύκλους της εγχώριας show biz ήταν κοινό μυστικό ότι ο Θοδωρής και η Σίσσυ βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Ουσιαστικά έβγαιναν χωριστά τους τελευταίους μήνες, ο καθένας με άλλες παρέες και οι κοινές βόλτες του ζευγαριού λάμβαναν χώρα μαζί με τους γιους τους.

Στον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι…

Το τελευταίο ταξίδι που έκαναν ως ζευγάρι – για τα μάτια του κόσμου όπως έλεγε μετά δικός τους άνθρωπος – ήταν πέρσι τα Χριστούγεννα στην Αράχωβα μαζί με φίλους τους.

Τα χαμογελαστά τους πρόσωπα ήταν ότι πρέπει για τα social media, αμφότεροι όμως είχαν μπει πλέον στην διαδικασία του χωρισμού, που ανακοινώθηκε χθες με την ανάρτηση που έκαναν.

Ακολουθησαν και αυτοί τον δρόμο που άνοιξαν ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη, ως οι πρώτοι διδάξαντες, με την περίφημη κοινή δήλωση που συνέταξε όπως ειπώθηκε αργότερα τότε, ο κουμπάρος τους Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο τελευταίος έπραξε το ίδιο όταν χώρισε με την Τζένη Μπαλατσινού, και τώρα προέκυψαν ο Μαραντίνης και η Χρηστίδου, μια παρουσιάστρια που κατά γενική ομολογία παραμένει ένα πολύ καλό παιδί στον χώρο.

Τις επόμενες ημέρες – τους σώζει ότι είναι Μεγάλη Εβδομάδα – θα βιώσουν αυτό το «κυνηγητό» από τις lifestyle εκπομπές και τα περιοδικά που θα θέλουν τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις.
Η επιλογή τους πάντως να δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους χθες μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού τα περιοδικά είχαν «κλείσει» και ήταν ήδη τυπωμένα.

Γι΄αυτούς που τους γνωρίζουν καλά το πιο πιθανό είναι να γιορτάσουν αυτές τις Άγιες ημέρες μαζί με τα δύο τους αγόρια τα οποία λατρεύουν, πριν επιστρέψουν σε μια νέα -και για τους δύο πρώην πλέον- καθημερινότητα.

Αυτή των επώνυμων χωρισμένων γονιών με παιδιά, που απέδειξαν όσο και αν δεν το ήθελαν ότι οι όμορφες αγάπες, όμορφα καίγονται…

Σχετικές δημοσιεύσεις