Καταδίωξη και σύλληψη δύο λαθροδιακινητών στη Θεσσαλονίκη

Καταδίωξη και σύλληψη δύο λαθροδιακινητών στη ΘεσσαλονίκηΠρόκειται για αλλοδαπούς άντρες 20 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων

σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Μικρής Βόλβης, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν, ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσαν σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια κινήθηκαν σε αγροτικό δρόμο του Λαγκαδά όπου το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά εννέα (9) αλλοδαπών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψή τους, ένας εκ των δραστών προέβαλε αντίσταση.

Σχετικές δημοσιεύσεις