Σήμερα ένας περίπατος αφιερωμένος στα παιδιά με το Make-A-Wish στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα ένας περίπατος αφιερωμένος στα παιδιά με το Make-A-Wish στη Θεσσαλονίκη Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής τo Σάββατο 4 Μαΐου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, προσκαλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του οργανισμού, στα βήματα της 1ης Ευχής

, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.

Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 7:00μ.μ. και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα σταλεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες.

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό!

Μπορείτε να δηλώστε τώρα συμμετοχή* στον Περίπατο Ευχών και να βοηθήσετε να μεταμορφωθούν οι ζωές ακόμα περισσότερο παιδιών!
* Προαιρετική Εισφορά Συμμετοχής: 4€

Walk-For-Wishes!
* κάνετε share #worldwishday & #makeawishgreece

Εγγραφές:
– Την ώρα της εκδήλωσης. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 523978

Σχετικές δημοσιεύσεις