Τέλειωσε ο πόλεμος Λαζόπουλου-Ντενίση! Το δείπνο παρέα με… Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται σε συνεχή… πόλεμο! Οι δύο καλλιτέχνες έχουν χρόνια κόντρα, όμως όπως όλα δείχνουν τα πάντα έχουν τελειώσει στη διαμάχη τους.

«Μυστικός δείπνος» με… Μητσοτάκη

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση όχι μόνο τα βρήκαν, αλλά έφαγαν και μαζί σε κοσμικό στέκι της Αθήνας. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ηθοποιών μετά την ιστορική συμφιλίωσή τους μπροστά στις κάμερες.

Ανακωχή για τις δύο πλευρές και όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει μια εντελώς καινούργια σχέση, που βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και περιλαμβάνει μέχρι και κοινές selfies.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής του καναλιού του Open «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που κάλεσε τη Μιμή Ντενίση να φάνε παρέα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής!

Το ραντεβού τους δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι. Η πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε μαζί με τη στενή συνεργάτιδά της, Νατάσα Μπαρμπουνάκη. Ούτε όμως ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε μόνος, καθώς είχε μαζί του ένα φιλικό του ζευγάρι. Την ίδια ώρα, μάλιστα, έτυχε να δειπνεί στο ίδιο εστιατόριο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο ο Λαζόπουλος φωτογράφισε και ανέβασε φωτογραφία του στα stories του Instagram.

Σχετικές δημοσιεύσεις