η τηλεόραση δείχνει πως ο Αλέξης θα νικήσει στις εκλογές, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι νικητής θα είναι ο Κυριάκος

Επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά. Αν ψήφιζαν οι τηλεθεατές ο Αλέξη Τσίπρας θα κέρδιζε πανηγυρικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι αριθμοί της τηλεθέασης. Κυριάκο δεν σε θέλει η τηλεόραση. Οπότε καλά κάνεις και δεν πας σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ. Πράττεις σοφά, θα σου έλεγαν οι επικοινωνιακοί σου επιτελείς (αλήθεια τους εμπιστεύεσαι μετά από τόσες πατάτες που σε εξέθεσαν;).

Πήγε που λέτε τη Δευτέρα 22 Απριλίου ο Κυριάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και έδωσε συνέντευξη. Θα περίμενε κανείς πολύ λογικά η τηλεθέαση να κάνει ένα, μικρός έστω, άλμα. Αμ, δε. Το κεντρικό δελτίο του Alpha σημείωσε χειρότερα νούμερα από τα προηγούμενα.
Χθες λοιπόν έκανε 19,9% αλλά σε απόσταση αναπνοής από το δελτίο του ΑΝΤ1 που ήταν στο 18,6%.
Την Παρασκευή 19 Απριλίου ήταν στο 22%. Και την Πέμπτη 18 Απριλίου 24,4% με διαφορά 5,4% από το δεύτερο του ΑΝΤ1.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 15 Απριλίου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας  στον ΑΝΤ1, στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ΑΝΤ1 πέρασε πρώτος. Και μάλιστα με διαφορά: 25,4% ο ΑΝΤ1, 19,7% ο Alpha που βρέθηκε στη 2η θέση. Μάλιστα κάποια στιγμή τα μηχανάκια είχαν δείξει κοντά στο 30%.

Που σημαίνει πως αν οι τηλεθεάσεις ήταν το κριτήριο της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έβλεπε τη σκόνη του Αλέξη Τσίπρα.

Εν κατακλείδι η τηλεόραση δείχνει πως ο Αλέξης θα νικήσει στις εκλογές, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι νικητής θα είναι ο Κυριάκος. Εσείς εμπιστεύεστε την τηλεόραση ή τις δημοσκοπήσεις;

Σχετικές δημοσιεύσεις