ΕΛΛΑΔΑ Ποιες περιοχές ντύθηκαν στα λευκά

Έντονη χιονόπτωση και στην πόλη της Φλώρινας αλλά και στα γύρω ορεινά. Στην πόλη το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς τα μηχανήματα αποχιονισμού και οι αλατιέρες δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να διατηρήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Επελαύνει στην Πτολεμαΐδα και στην γύρω περιοχή η κακοκαιρία Βettina. Απο νωρίς το βράδυ εκδηλώνονται χιονοπτώσεις, βροχή, και ισχυροί άνεμοι. Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας.

Χιονίζει επίσης στην Κοζάνη, ενώ πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε και στα Γρεβενά.

Το πρώτο μήνυμα 112 ήχησε λίγο μετά τις 14:00 στη Θεσσαλονίκη και μια ώρα αργότερα στην Κορινθία προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Προειδοποιητικά μηνύματα έλαβαν από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και όσοι κινούνται σε Πάτρα, Ξάνθη, Κυκλάδες και βόρειο Αιγαίο.

Προειδοποιητικό μήνυμα 112 από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εστάλη στις 18:00 του Σαββάτου και σε πολλές περιοχές της Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των Δήμων Αγ.Παρασκευής, Αχαρνών, Αλίμου, Πετρούπολης. Βούλας, Περιστερίου, Βραυρώνας, ενόψει της κακοκαιρίας.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Σχετικές δημοσιεύσεις