Άρης – Επιστροφή στις προπονήσεις με τρία κρούσματα κορονοϊού

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, έπειτα από άδεια τεσσάρων ημερών λόγω της εορτής των Χριστουγέννων, συνοδεύτηκε από ένα δυσάρεστο απρόοπτο. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, έπειτα από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τόσο οι παίκτες όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Όπως είναι φυσικό, ήδη τα μέλη που βρήθηκαν θετικά στον κορονοϊό, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, έχουν μπει σε καραντίνα και ακολουθείται η σχετική διαδικασία που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ο Άκης Μάντζιος δεν ξεκινάει, λοιπόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, (Τετάρτη 5/1, 21:30 – «Απόστολος Νικολαϊδης»), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Παιχνίδι στο οποίο ο 52χρονος προπονητής θα στερηθεί, δεδομένα, τις υπηρεσίες του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην εθνική Μαυριτανίας ενόψει του Κόπα Άφρικα. Διοργάνωση από την οποία, ωστόσο, θα απουσιάσει ο Μπαντού Εντιαγέ, καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος δεν βρίσκεται στις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της πατρίδας του. 

Αύριο, Τετάρτη (29/12), το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να υποβάλλονται σε νέο έλεγχο για Covid-19. 

Σχετικές δημοσιεύσεις