Ένα μπουκέτο λουλουδιών μέσα από έναν τηλεφωνικό θάλαμο

Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη ο ανθοδέτης Λιούις Μίλερ (Lewis Miller) για να δώσει, με ένα πλούσιο μπουκέτο λουλουδιών, ζωντάνια σε μια κατά τ’ άλλα κοινότοπη γωνία δρόμων.

Πριν λίγα χρόνια, ο Μίλερ είχε μετατρέψει άδειους κάδους απορριμμάτων σε γιγαντιαία βάζα από τα οποία ξεχείλιζαν πολύχρωμοι ανθοί και γενναιόδωρη πρασινάδα. Η πλέον πρόσφατη εγκατάστασή του σε πεζοδρόμιο αναδύεται μέσα από έναν τηλεφωνικό θάλαμο στο 825 West End Avenue στην Upper West Side του Μανχάταν και υπερχειλίζει από τις συρόμενες πόρτες του θαλάμου.

Ο Μίλερ και η ομάδα του υπογραμμίζουν ότι το τελευταίο «Flower Flash» του είναι ένα πρότζεκτ «σε διαρκή αναζήτηση της ομορφιάς». «Κάτι που ξεκίνησε ως σχεδιαστικό πείραμα του Λιούις Μίλερ για να αναζωογονήσει της τέχνη μας και να μας επανασυνδέσει με αυτήν, εξελίχθηκε σε μια όμορφη εμπειρία την οποία μοιραζόμαστε με άλλους, σε μια πόλη εκατομμυρίων» λένε τα μέλη της ομάδας. «To “Flower Flash” είναι το δώρο μας στους Νεοϋορκέζους. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε, μέσω λουλουδιών, μια θετική, συναισθηματική αντίδραση» εξηγούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις