Αγγελία εργασίας έχει γίνει viral στο διαδίκτυο – Ποια είναι η ονειρεμένη δουλειά που κρύβει παγίδες;

Ψάχνετε εσείς και ένας φίλος σας για μια εξαιρετική καλοκαιρινή εμπειρία; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει μια μοναδική προσφορά εργασίας από το νησί Great Blasket, στα ανοικτά των ακτών της Ιρλανδίας.

Αυτό το γραφικό νησί αναζητά δύο άτομα για να ζήσουν εκεί για τη θερινή περίοδο και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν γι’ αυτό. Ωστόσο, αυτή η ονειρεμένη δουλειά συνοδεύεται από σημαντικές ευθύνες.

Το Great Blasket Island, γνωστό για την εκπληκτική θέα στον ωκεανό, το μαγευτικό τοπίο και τις προϊστορικές τοποθεσίες, κάθε άλλο παρά ένας συνηθισμένος καλοκαιρινός προορισμός είναι. Η παγίδα; Το δίδυμο που θα επιλεγεί δεν θα βρίσκεται εκεί μόνο για αναψυχή, θα είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του νησιού κατά τη διάρκεια της πιο πολυσύχναστης εποχής του.

Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση του καφέ του νησιού και τη φιλοξενία των επισκεπτών σε τέσσερα παρακείμενα εξοχικά σπίτια.

Αν και πρόκειται για έμμισθη εργασία οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν απαιτητικό ρόλο. Οι αρμοδιότητες εκτείνονται πέρα από την υποδοχή των επισκεπτών, περιλαμβάνουν επίσης το σερβίρισμα τσαγιού και καφέ και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Το ζευγάρι που θα επιλεγεί θα φιλοξενηθεί σε διαμέρισμα πάνω από την καφετέρια, θα μοιράζεται το κύριο υπνοδωμάτιο και θα έχει πλήρη πρόσβαση στις ανέσεις, με φαγητό και διαμονή.

Η εργασία διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2024, με δυνατότητα προσχώρησης επιπλέον εθελοντών κατά τους μήνες αιχμής Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εργατικοί, υπεύθυνοι, αξιόπιστοι, να διαθέτουν άριστες κοινωνικές δεξιότητες, να μιλούν αγγλικά και να έχουν δικαίωμα εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτός δεν είναι ένας ρόλος για χαλαρές διακοπές, απαιτεί αφοσίωση, καθώς οι πόροι στο νησί είναι περιορισμένοι, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το πλοίο από το Kerry.

Η εργασία είναι έντονη, ιδίως κατά τη διάρκεια της πολύ φορτωμένης περιόδου, απαιτώντας πολλές ώρες στο πόδι. Ωστόσο, για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία ζωής και εργασίας σε μια απομακρυσμένη, όμορφη τοποθεσία, αυτή θα μπορούσε να είναι μια μοναδική ευκαιρία.

Οι ευκαιρίες αυτές αντιπροσωπεύουν μια αυξανόμενη τάση όπου απομακρυσμένες ή ερημωμένες περιοχές αναζητούν νέους τρόπους για να αναζωογονήσουν τις κοινότητές τους προσελκύοντας νέους κατοίκους με κίνητρα. Είτε πρόκειται για ένα καλοκαίρι είτε για μια πιο παρατεταμένη διαμονή, οι προσφορές αυτές παρέχουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τη ζωή σε μερικές από τις πιο όμορφες και μοναδικές τοποθεσίες του κόσμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις