Αγρότες – Με προτάσεις για κάθοδο στην Αθήνα ξεκινάει η σύσκεψη

 Πολλοί θετικά τις προτάσεις Μητσοτάκη για τις εκπτώσεις στο ρεύμα και την επιστροφή του ΕΦΚΑ και την άλλη να προκρίνει πιο «σκληρή» στάση, που φτάνει μέχρι και την κάθοδο των τρακτέρ στο Σύνταγμα.

Ωστόσο υπάρχουν και οι απογοητευμένοι. Ήδη αποχώρησαν από το μπλόκο Πλατυκάμπου οι αγρότες της «Επιτροπής των 180.000 πλημμυρισμένων παρακάρλιων στρεμμάτων» και ζητούν συνάντηση με Κυρ. Μητσοτάκη ειδικά για τη Θεσσαλία.«Αποχωρήσαμε από τα μπλόκα και ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχουμε στην σύσκεψη της Νίκαιας. Ο λόγος είναι ότι κουραστήκαμε δύο μήνες τώρα. Εμείς περιμέναμε να έχουμε κάποια συνάντηση με τον κ. πρωθυπουργό. Δεν έγινε αυτή η συνάντηση, μας είπαν ότι θα γίνει στην πορεία. Εμάς δεν μας απασχολούν άμεσα τα ρεύματα και τα πετρέλαια. Εμείς δεν έχουμε χωράφια να καλλιεργήσουμε.Έχουμε καταστραφεί. Δεν έχουμε εισόδημα. », ανέφερε ο κ. Παναγιώτου.

Χατζηδάκης – Δεν μπορούμε να δίνουμε παραπάνω από αυτά που αντέχουμε

Για τα αιτήματα των αγροτών αλλά και τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης ειπε σε τηλεοπτικό πλάνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις