Αθήνα σε «ρινγκ» μετρατράπηκε ο χώρος έξω από το εμπορικό κέντρο στον Αγιο Δημήτριο, με δύο ομάδες ανηλίκων να συγκρούονται βίαια

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο ομάδες ατόμων, από 10 άτομα η κάθεμια και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν διάφορα, αντικείμενα όπως ένα σφυρί το οποίο εντοπίστηκε μετά τη λήξη του περιστατικού.

Η συμμορία των 10 ανηλίκων , μόλις βγήκε από το Mετρό στην περιοχή πήγε στοχευμένα και επιτέθηκε στην άλλη παρέα που έβγαινε από το εμπορικό κέντρο. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι συνεπλάκησαν για πείραγμα σε μια κοπέλα.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Έπειτα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής ωστόσο, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Πάντως η ασφάλεια του Αγίου Δημητρίου αναζητά τους δράστες της «συμμορίας» που εξαπέλυσε την επίθεση αλλά και τα κίνητρα πίσω από αυτή.

Σχετικές δημοσιεύσεις