Ανέλπιστα καλά πήγε η τουριστική περίοδος για τους επαγγελματίες της Θάσου – Στο 100% έφτασε η πληρότητα τον Αύγουστο

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον μέχρι στιγμής απολογισμό της φετινής, τουριστικής περιόδου, εμφανίζονται οι επαγγελματίες της Θάσου.

Μετά την περσινή «κρυάδα», που λόγω κορονοϊού, οι τουριστικές επιχειρήσεις «έπιασαν πάτο», φέτος το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό, παρά την επιφύλαξη και τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπήρξαν στην αρχή της περιόδου.

Μιλώντας η κ. Πόπη Μαργιού, ιδιοκτήτρια των «Nefeli’s apartments», δήλωσε χαρακτηριστικά πως η φετινή τουριστική περίοδος πήγε απροσδόκητα και απρόβλεπτα καλά.

«Ο Ιούλιος πήγε πάρα πολύ καλά και τον Αύγουστο φτάσαμε ακόμη και το 100% σε πληρότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχουν κρατήσεις και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου» υπογράμμισε η κ. Μαργιού, προσθέτοντας πως φέτος το καταπράσινο νησί του Αιγαίου προτίμησαν Ρουμάνοι, Σέρβοι, Ρώσοι, τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι, αλλά και πολλοί Έλληνες.

«Τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα, ενώ και το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματιών και κατοίκων εμβολιάστηκε. Το νησί μας είναι πανέμορφο. Να μας προτιμούν. Είμαστε κοντά στη στεριά και έχουμε πολλές ομορφιές. Οι τιμές είναι φυσιολογικές και σε σχέση με άλλα νησιά, μπορώ να πω ότι είμαστε και σχετικά φθηνοί» επεσήμανε η κ. Πόπη Μαργιού.

Σχετικές δημοσιεύσεις