Απίστευτη Σαρλίζ Θέρον: Εφτά χρόνια μετά δεν ξέρει αν το παιδί της είναι αγόρι ή κορίτσι

Απίστευτη Σαρλίζ Θέρον: Εφτά χρόνια μετά δεν ξέρει αν το παιδί της είναι αγόρι ή κορίτσιΑίσθηση προκαλεί η συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού Σαρλίζ Θερόν που αποκαλύπτει γιατί ο μεγάλος της γιος, φοράει

φορέματα ενώ μιλά και για το πρότυπό της, την μητέρα της, που σκότωσε τον πατέρα της.

Η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε το μεγαλύτερο παιδί της, τον 7χρονο Τζάκσον όταν ήταν ακόμη μωρό και τον σύστησε στον κόσμο ως αγόρι. Αλλά εδώ και χρόνια, οι φήμες πως η ηθοποιός τον ντύνει σαν κορίτσι δίνουν και παίρνουν, καθώς πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός το έχει απαθανατίσει με κοριτσίστικα ρούχα και μακριά μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδες. Πολλοί, λοιπόν, αναρωτιούνται τι στο καλό συμβαίνει με την Σαρλίζ Θερόν.

Ο 7χρονος γιος της Σαρλίζ Θερόν ντύνεται με κοριτσίστικα ρούχα και έχει, ανά διαστήματα, μακριά μαλλιά πλεγμένα σε πλεξούδες
Και ερωτηθείσα η ηθοποιός γι’ αυτό ακριβώς το θέμα, είπε πως όντως ισχύει. Όχι μόνο μεγαλώνει τον Τζάκσον ως κορίτσι – στην πραγματικότητα, λέει η Σαρλίζ Θερόν, ο Τζάκσον είναι τόσο κορίτσι όσο και η τρίχρονη αδερφή του, Όγκοστ.
«Ναι, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν αγόρι» λέει η Σαρλίζ Θερόν. «Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: ‘Δεν είμαι αγόρι’. Έτσι είναι, λοιπόν. Έχω δύο όμορφες κόρες που, όπως κάθε γονέας, θέλω να προστατεύσω και να δω να προχωράνε στη ζωή τους. Γεννήθηκαν έτσι όπως είναι και δεν είναι στο χέρι μου να αποφασίσω πώς θα μεγαλώσουν και ποιοι θέλουν να είναι. Η δουλειά μου ως γονέας είναι να τα αγαπώ και να σιγουρευτώ πως θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι αυτό που θέλουν να είναι. Και θα κάνω τα πάντα ώστε να παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο».

Η Σαρλίζ θερόν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα του γιου της, ξεκαθαρίζοντας πως είναι κορίτσι γιατί έτσι νιώθει
Και η Σαρλίζ Θερόν, συνεχίζει γελώντας: «Μπορείτε να κατηγορήσετε την μητέρα μου για το γεγονός ότι δεν τα κάνω όλα καλύτερα. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι ζουν με μισές αλήθειες και ψέματα και κουτσομπολιά και κανείς δεν λέει τίποτα παραέξω. Η δική μου μητέρα με μεγάλωσε με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Μου έμαθε να μιλώ ξεκάθαρα».

Όπως είπε δεν την αρέσει να κρύβεται από τον κόσμο γιατί έτσι την μεγάλωσε η μητέρα της
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Σαρλίζ Θερόν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Η σκληρή ζωή της σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, με έναν αλκοολικό και βίαιο πατέρα που συχνά κακοποιούσε την μητέρα της ηθοποιού, Γκέρντα.

Όταν η Σαρλίζ Θερόν ήταν 15 ετών, ο πατέρας της, που είχε μια οικοδομική εταιρεία, επέστρεψε στο σπίτι βίαιος και μεθυσμένος κρατώντας όπλο και απειλώντας να σκοτώσει τόσο την Σαρλίζ Θερόν όσο και την μητέρα της. Αντ’ αυτού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Σαρλίζ Θερόν, σε αυτό που αργότερα το δικαστήριο αποφάσισε ως αυτοάμυνα, η Γκέρντα πυροβόλησε τον άνδρα της σκοτώνοντάς τον.

Η Σαρλίζ Θερόν με την μητέρα της Γκέρντα
Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η μητέρα της ανέλαβε την κατασκευαστική του εταιρεία. Η Σαρλίζ Θερόν θυμάται: «Το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ποτέ η μητέρα μου ήταν να την δω με τακούνια και κοστούμι να μπαίνει μέσα σε ένα meeting του διοικητικού συμβουλίου με οκτώ άνδρες και να δίνει την δική της παράσταση. Την κοιτούσα με ανοιχτό το στόμα. Και σκεφτόμουν: ‘Εντάξει, έτσι θέλω να γίνει κι εγώ’».

Φωτογραφίες: Splash News, AP

Σχετικές δημοσιεύσεις