Απίστευτο ατύχημα σε αεροδρόμιο – Ακρωτηριάστηκε το πόδι επιβάτιδας που μπλέχτηκε σε κυλιόμενο διάδρομο

Το πόδι μιας γυναίκαςακρωτηριάστηκε σε αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης όταν εκείνη μπλέχτηκε σε κυλιόμενο διάδρομο.

Η 57χρονη Ταϊλανδή επιβάτιδα επρόκειτο να επιβιβαστεί σε μια πρωινή πτήση από το αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ στην επαρχία Nakhon Si Thammarat όταν την έπιασε ο κυλιόμενος διάδρομος στον τερματικό σταθμό 2 και ακρωτηριάστηκε το πόδι της.

Η ομάδα των γιατρών που έσπευσε αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό της πόδι, ακριβώς πάνω από το γόνατο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου.

«Εκ μέρους του διεθνούς αεροδρομίου Don Mueang, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια για το ατύχημα», δήλωσε ο διευθυντής του αεροδρομίου Karun Thanakuljeerapat σε συνέντευξη Τύπου. «Θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά τέτοιο ατύχημα». Πρόσθεσε ότι το αεροδρόμιο θα είναι πλήρως υπεύθυνο για τα ιατρικά έξοδα της γυναίκας και θα είναι ανοιχτό για διαπραγματεύσεις σχετικά με άλλες αποζημιώσεις, που ενδεχομένως ζητήσει.

Η ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο ενημέρωσε την γυναίκα ότι δεν μπορούσαν να σώσουν το πόδι της, αλλά η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο για να αξιολογήσει την κάθε πιθανότητα, όπως είπε.

Οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν το κάτω μέρος του ποδιού της γυναίκας παγιδευμένο κάτω από τη ζώνη στο τέλος του κυλιόμενου διαδρόμου ενώ τη βοηθούσε το προσωπικό του αεροδρομίου. Η διοίκηση του αεροδρομίου είπε ότι οι τροχοί της βαλίτσας βρέθηκαν κάτω από τη ζώνη, αλλά δεν ήταν σαφές πώς μπορεί να σχετίζεται με το ατύχημα.

Είπε ότι οι κυλιόμενοι διάδρομοι στο αεροδρόμιο ελέγχονται καθημερινά, ενώ γίνονται και επιπλέον μηνιαίοι έλεγχοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις