Αποκλειστικό! Η Amber Heard χαστούκισε τον Johnny Depp μετα τη δίκη!

Η Amber Heard χαστούκησε τον Johnny Depp στο δικαστήριο αφού εκείνος αρνήθηκε τον διακανονισμό  διαζυγίου ύψους 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή έγραψε μια ανοικτή επιστολή για την ενδοοικογενειακή βία. 
Ο Johnny Depp λέει ότι η πρώην σύζυγός του Amber Heard έσπασε τους όρους της διαζυγικής διευθέτησης τους, μιλώντας δημοσίως για την ενδοοικογενειακή βία και Θεωρεί ότι είναι παραβίαση της ρήτρας εμπιστευτικότητας που συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας τους .
Αλλά η Heard δεν αναφέρει ποτέ τον Depp ονομαστικά στην επιστολή της για το περιοδικό Porter σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία ή σε ένα PSA που πρωταγωνίστησε.
Οι δικηγόροι της Heard ζήτησαν από τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του LA να ενεργήσει κατά του Depp και να τον αναγκάσει να πληρώσει το διακανονισμό διαζυγίου ύψους 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δικηγόροι της λένε ότι η Depp απέτυχε επίσης να μεριμνήσει για την ανάκτηση της προσωπικής ιδιοκτησίας από ένα σπίτι που μοιράστηκαν και τη μεταφορά του τίτλου ενός Range Rover Σε μια δήλωση που επισυνάπτεται στην αρχειοθέτηση, η Heard χαστούκισε την Depp για διαρροές ιστοριών σχετικά με την διαζύγιο διακανονισμού υποστηρίζοντας ότι είναι ένας «χρυσοχόος» και «καυχιέται» ότι είχε εγκατασταθεί για λιγότερο απ ότι ο ίδιος υποστήριξε στο σπίτι και δεν του ανήκει. Η Ακρόαση υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από το Depp το Μάιο μετά από ένα έτος γάμου και έλαβε προσωρινή απόφαση ακύρωσης εναντίον του πέντε ημέρες αργότερα .


Η Heard έχει υποσχεθεί να δώσει στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών χρήματα ,για τη δουλειά τους για να σταματήσουν τη βία κατά των γυναικών και για το Παιδικό Νοσοκομείο Λος Άντζελες τοοποίο θα έπαιρνε επίσης ένα μερίδιο. Όμως η αρνηση του Depp αφήνει και τις δύο οργανώσεις ξεκρέμαστεςμπροστα ανθρώπους που βοηθούν. Η νομική τεκμηρίωση, που αποκτήθηκε αποκλειστικά από την DailyMail.com,στην Αμερική αποκαλύπτει ότι λόγω της διακοπής της νομικής ομάδας της Heard να κανειμια «Αίτηση για παραγγελία» στον δικαστή στην υπόθεση με την ελπίδα ότι θα αναγκάσει τον Depp να πληρώσει μία για πάντα . Στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι της Heard ζήτησαν από τον δικαστή να ενεργήσει εναντίον του Depp και να επιβάλει τους όρους του διακανονισμού - γνωστούς στον νομικό κόσμο ως «Deal Point Memorandum».

Σχετικές δημοσιεύσεις