Από νεκροθάφτης εκατομμυριούχος με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Ο Joshua Hutagalung είχε πραγματικά «τύχη βουνό», καθώς ένα απροσδόκητο περιστατικό του άλλαξε την ζωή μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Ο ίδιος, από ένας απλός νεκροθάφτης έγινε εκατομμυριούχος.

Ο άντρας από την Σουμάτρα, φαίνεται ότι μια ήμερα που βρισκόταν στο σπίτι του άκουσε έναν ξαφνικό θόρυβο και όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο, είδε έναν φλεγόμενο μετεωρίτη να πλησιάζει να κατευθύνεται προς το μέρος του και τελικά να προσγειώνεται στον κήπο του. Όμως το γεγονός δεν τελείωσε εκεί..

Φαίνεται ότι το πέτρωμα που βρήκε ο Joshua, ήταν ηλικιάς 4,5 δισεκατομμυρίων ετών και άξιζε 1,6 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε ο ειδικός, ο οποίος θέλησε να το αγοράσει. Το πιο παράδοξο στην ιστορία, είναι το γεγονός ότι ο άντρας την ώρα που έπεσε ο μετεωρίτης, εκείνος συναρμολογούσε ένα φέρετρο, όμως η τύχη είχε αποφασίσει από πριν να του χαμογελάσει. Όταν δε, βγήκε έξω από το σπίτι για να δει τι συμβαίνει, η φωτιά της πτώσης έκαιγε ακόμα. Το σπίτι υπέστη υλικές ζημιές, μεταξύ των οποίων μια τρύπα στην οροφή και αρκετά σπασμένα τζάμια.. Τι και αν το σπίτι του Joshua υπέστη ζημιές, όπως μια τρύπα στην οροφή του και σπασμένα τζάμια, με 1,6 εκατομμύρια δολάρια, όλα επισκευάζονται.

Σχετικές δημοσιεύσεις