Από την πασαρέλα στα έδρανα της Βουλής: Η viral Κατερίνα Μονογυιού

Από την πασαρέλα στα έδρανα της Βουλής: Η viral Κατερίνα ΜονογυιούΠριν από λίγες ημέρες το όνομα της Κατερίνας Μονογιού έκανε το γύρο του διαδικτύου με αφορμή μια …συλλαβιστή της ομιλία από το βήμα της Βουλής.

Για τη βουλευτή Κυκλάδων, πολλά σχόλια ακούστηκαν και γράφτηκαν, καθώς μπορεί να «μπέρδεψε» πολλούς για τις ικανότητές της στη ρητορική, αλλά κανένας δε μπορεί να πει ότι δεν πρόκειται για μια πολύ ωραία γυναίκα.

Το επίμαχο βίντεο

Μια εστεμμένη στα έδρανα της Βουλής

Μάλιστα πολλά χρόνια πριν δώσει τη μάχη της η Κατερίνα Μονογιού στον πολιτικό στίβο, είχε δώσει τη μάχη της σε μια διάσημη ανά την επικράτεια πασαρέλα, σε αυτή των πελοποννησιακών καλλιστείων.

Αριστερά, η εστεμμένη Miss Beauty 2003
Αριστερά, η εστεμμένη Miss Beauty 2003

Όπως γράφει η αρχική σελίδα των διάσημων καλλιστείων της Πελοποννήσου «Με αφορμή ότι η Πελοπόννησος έχει παράδοση στην ομορφιά και στην καλαισθησία, το 1983 ο Τάκης Παπαπαναγιώτου διοργάνωσε τα πρώτα Πελοποννησιακά Καλλιστεία. Μετά από μια παύση 9 ετών επιστρέψανε το 1992 και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στηρίζονται σε αρχές και δίνουν μεγάλη σημασία στο ωραίο, το απόλυτα αρμονικό σύνολο και στο ήθος, με αυτό το σκεπτικό συνεχίζουν την πορεία τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι 40 κορίτσια που έκαναν δειλά τα πρώτα τους βήματα στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία διακρίθηκαν στα Εθνικά καλλιστεία και κέρδισαν τίτλους σε Διεθνής Διαγωνισμούς».

Μις Πελοπόννησος 2003
Μις Πελοπόννησος 2003

Ένα στέμμα ομορφιάς από το 2003

Στο πλαίσιο του 13ου Διαγωνισμού Ομορφιάς 2003, που έγινε στις 30 Αυγούστου στο Ξυλόκαστρο, στο Θέατρο Β. Γεωργιάδη και παρουσίαζε η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κατερίνα Μονογιού πέρασε στις 14 φιναλίστ και στέφθηκε Miss BEAUTY.

Μετά τα καλλιστεία, η ξανθιά εστεμμένη που έχει γεννηθεί στη Μύκονο το 1983, έκανε σπουδές στην Κρήτη και είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Δεξιά, η Miss Beauty, Κατερίνα Μονογιού
Δεξιά, η Miss Beauty, Κατερίνα Μονογιού

Μάλιστα, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε το 2012, όταν ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Ανάμεσα στις φιναλίστ των καλλιστείων 2003
Ανάμεσα στις φιναλίστ των καλλιστείων 2003

Με Ρολς-Ρόις στα σοκάκια της Μυκόνου

Ο γάμος της 33χρονης Κατερίνας Μονογιού το 2016, άφησε εποχή στη Μύκονο. Σύμφωνα με το τοπικό και έγκυρο cyclades24.gr, η Κατερίνα Μονογυιού και ο σύντροφος της ζωής της Χάρης Μαριόλης τον Οκτώβριο του 2016 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος τους ήταν «παραμυθένιος» και τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά της Μυκόνου. Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ έφτασε στην εκκλησία με μία Rolls-Royce Silver Shadow, ενώ την ουρά του νυφικού της κράτησαν 9 παράνυφες.

Μάλιστα τα τοπικά μέσα θεώρησαν το γάμο της το πιο κοσμικό γεγονός της Μυκόνου και γάμο της χρονιάς. Στη συνέχεια, στο γλέντι που ακολούθησε ήταν καλεσμένη για να ερμηνεύσει το τραγούδι του γάμο, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα.

Δείτε τις φωτογραφίες του υπέρλαμπρου γάμου

Σχετικές δημοσιεύσεις