Αυτό είναι το ακριβότερο ζευγάρι παπουτσιών στον κόσμο που κοστίζει..17 εκατομμύρια δολάρια!

Τα «Passion Diamond Shoes» της Jada Dubai, είναι κομψά γοβάκια στιλέτο από πραγματικό χρυσό και διακοσμημένα με δύο στρογγυλά διαμάντια 15 καρατίων D-flawless. Κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2018, για 17 εκατομμύρια δολάρια και λέγεται ότι είναι το πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια στον κόσμο.

Τα εντυπωσιακά στιλέτο εκτίθενται στο μοναδικό ξενοδοχείο επτά αστέρων στον κόσμο, το Burj Al Arab στο Ντουμπάι

Passion Diamond Shoes

Κάθε παπούτσι είναι διακοσμημένο με 118 μικρότερα στρογγυλά διαμάντια και διαθέτει ένα από τα εντυπωσιακά κοσμήματα κορώνας κοντά στο μυτερό δάχτυλο. Τα πάντα για τα «Passion Diamond Shoes» αποπνέουν πολυτέλεια. Ακόμη και οι πάτοι είναι καλυμμένοι με χρυσό.

Τα παπούτσια-σοκ της Jada Dubai, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Passion Jewellers με έδρα το Ντουμπάι, χρειάστηκαν σχεδόν εννέα μήνες για να δημιουργηθούν.

«Η Jada Dubai σχεδιάζει μόνο παπούτσια με διαμάντια», δήλωσε η συνιδρυτής της εταιρείας, Maria Majari. «Για το λανσάρισμα της δεύτερης συλλογής μας, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα κομμάτι που είναι πραγματικά μοναδικό στον κόσμο χρησιμοποιώντας πολύ σπάνια διαμάντια».

Ενώ τα πρωτότυπα παπούτσια εμφανίζονται σε μέγεθος 5,5 (37), όσοι κάνουν μια παραγγελία θα λάβουν ένα προσαρμοσμένο ζευγάρι στο επιθυμητό μέγεθος.

Το ρεκόρ για τα πιο ακριβά παπούτσια στον κόσμο κατείχε προηγουμένως ένα ζευγάρι 15,1 εκατομμυρίων δολαρίων που δημιούργησε η Βρετανίδα σχεδιάστρια Debbie Wingham τον Οκτώβριο του 2017.

Σχετικές δημοσιεύσεις