Βασιλιάς Κάρολος – Ζήτησε ελληνική ορθόδοξη μουσική πριν την στέψη του

Η Daily Mail δημοσίευσε λεπτομέρειες από τα όσα θα γίνουν στο περιθώριο της στέψης του βασιλιά Κάρολου στις 7 Μαΐου.

Η Βρετανική ιστοσελίδα αποκάλυψε, πως μεταξύ άλλων ο Κάρολος στο πλαίσιο των εορτασμών για την στέψη του, έχει προγραμματίσει ακόμη και συναυλία μία ημέρα πριν στο Westminster Abbey, για την οποία όμως δύο μεγάλοι αστέρες αρνήθηκαν (ευγενικά) να συμμετάσχουν, ενώ έχει ζητήσει να παίξει και ελληνορθόδοξη μουσική στη μνήμη του πατέρα του.

Αντέλ και Εντ Σίραν αρνήθηκαν (ευγενικά) να τραγουδήσουν

Σύμφωνα με την Mail, οι δύο τραγουδιστές που αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην στέψη του βασιλιά Κάρολου, είναι η Αντέλ και ο Εντ Σίραν! Ο Σίραν δεν θα μπορούσε καθώς μία ημέρα πριν έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και είναι πρακτικά αδύνατον να συμμετέχει στους εορτασμούς, ενώ η Αντέλ αν και δεν έχει κάποια προγραμματισμένη συναυλία πριν τα τέλη του ίδιου μήνα, ωστόσο φέρεται πως είπε ότι έχει υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να είναι παρούσα. Οσον αφορά τον Σίραν πάντως, άνθρωποι από το Μπάκιγχαμ ανέφεραν πως αν δεχτεί θα στείλουν ιδιωτικό τζετ προκειμένου να ταξιδέψει και να μπορέσει να συμμετέχει στην συναυλία.

«Ο Βασιλιάς έχει προτείνει αρκετούς ανθρώπους που θα ήθελε να δει να ερμηνεύουν, η Αντέλ και ο Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που ήταν μέρος της συναυλίας, ωστόσο αρνήθηκαν ευγενικά. Είναι τεράστια απογοήτευση. Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της show biz και είναι Βρετανοί, καθώς και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Κρίμα» ανέφερε πηγή που συμμετέχει στον προγραμματισμό των εορτασμών.

Σχετικές δημοσιεύσεις