Β. Χαραλαμπόπουλος: Οι… εναλλακτικές διακοπές του και το απίστευτο κορμί της γυναίκας του (φωτό)

Β. Χαραλαμπόπουλος: Οι... εναλλακτικές διακοπές του και το απίστευτο κορμί της γυναίκας του (φωτό)Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η

Λίνα Πρίντζου, διαθέτουν εξοχική κατοικία στο Πήλιο, όμως είπαν να περάσουν φέτος το καλοκαίρι… εναλλακτικές διακοπές και μάλιστα σε έναν τοπ προορισμό!

Και όταν λέμε τοπ, δεν εννοούμε in όπως είναι η Μύκονος ή η Σαντορίνη αλλά τα Κουφονήσια που φέτος έχουν… βουλιάξει από τουρισμό, κυρίως Ελλήνων που γνωρίζουν πως πρόκειται για επίγειο παράδεισο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του, μετά από έναν αρκερά απαιτητικό χειμώνα, ήθελαν να αφήσουν στην άκρη τις όποιες σκοτούρες και να ηρεμήσουν για λίγο πριν ριχτούν και πάλι στη δουλειά.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προσφάτως ολοκλήρωσε τις παραστάσεις με το έργο Ερωτευμένος Σαίξπηρ όπου πρωταγωνιστούσε και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ήθελε λοιπόν να ξεφύγει με τη γυναίκα της ζωής του από τα καθημερινά και τετριμμένα και να χαλαρώσει.

Όχι όμως σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς αλλά με μία… σκηνή στην παραλία. Έτσι απολαμβάνουν τα μπάνια τους οι δυο τους και εκεί τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Μάλιστα, ο ηθοποιός με μοναδική… μαεστρία έστησε τη σκηνή στα γρήγορα απολαμβάνοντας και την όλη διαδικασία. Ο καλύτερος βοηθός ήταν η γυναίκα του φυσικά, η οποία εντυπωσίασε με την κομψή σιλουέτα της…

Σχετικές δημοσιεύσεις