Γαλλία – Πυροτέχνημα έπεσε στο πλήθος – Δύο νεκρά αδέρφια, επτά τραυματίες

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο αδέρφια απο πυροτέχνημα που έπεσε στο πλήθος στα πλαίσία του εορτασμού της επετείου της πτώσης της Βαστίλης, ορόσημο της Γαλλικής Επανάστασης.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, ένα αγόρι 7 ετών και η αδελφή του 24 ετών, που έχασαν αργά χθες το βράδυ τη ζωή τους στην περιοχή Σολέ της Γαλλίας, όταν ένα από τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν έπεσε στο συγκεντρωμένο πλήθος, που βρισκόταν 50 μέτρα από τον χώρο της διοργάνωσης.

Τραυματίστηκαν επίσης άλλα επτά άτομα και η γαλλική αστυνομία έρευνα τις αιτίες του δυστυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ένα πυροτέχνημα έπεσε με θόρυβο στο συγκεντρωμένο πλήθος, χωρίς τα αιτία της πτώσης να είναι προς το παρόν γνωστά.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στη σκηνή στο Σολέ, όπου ο κόσμος γιόρταζε την επέτειο της έναρξης της Γαλλικής Επανάστασης.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 15 πυροσβεστικά οχήματα στην και υπήρχουν αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για σοβαρούς τραυματισμούς.

Ένα βίντεο δείχνει ανθρώπους να παρακολουθούν τα πυροτεχνήματα και στη συνέχεια ξαφνικά μια έκρηξη λαμβάνει χώρα. Ακούγονται φωνές και κραυγές καθώς ο κόσμος τρέχει μακριά.

Σχετικές δημοσιεύσεις