Γιάνης Βαρουφάκης – Η πρώτη αντίδραση μετά την επίθεση – «Μπράβοι της νύχτας»

Για «μπράβους της νύχτας» κάνει λόγο ο Γιάνης Βαρουφάκης, στην πρώτη ανάρτησή του μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια. 

Μετά την επίθεση που δέχθηκε, ο Γιάνης Βαρουφάκης μετέβη στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ρινικής χώρας και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για το βράδυ, αλλά ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι του, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ και για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους», έγραψε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στο Twitter, στην πρώτη δημόσια αντίδραση μετά την επίθεση στα Εξάρχεια. 

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!», συμπλήρωσε σε επόμενη ανάρτηση ο κ. Βαρουφάκης. 

Σχετικές δημοσιεύσεις