Γ. Οικονόμου – Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε 3 κυρίως ενότητες:

  • Στο θέμα των παρακολουθήσεων που έχει προκύψει σχετικά και με το ζήτημα Σαγιά – Πιτσιόρλα και στην αλλαγή του ποινικού κώδικα και την παραγραφή διάταξης σχετικά με κακόβουλα λογισμικά που έγινε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
  • Στην παρακολούθηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
  • Επίσης ο κ. Τσίπρας πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά με το αν είχε άδεια να διακινεί προσωπικά δεδομένα κι αν αναφέρονταν τα 6 ονόματα στην επιστολή Ράμμου, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έθιξε επίσης την αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το ότι «ο πρωθυπουργός είναι αρχηγός εγκληματικού δικτύου ή εγκληματικής συμμορίας» και ρώτησε «αν υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με όσα του καταμαρτυρεί». Υπάρχει κάποιος μέσα από την ΑΔΑΕ ο οποίος να έχει αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε το θέμα;

Όπως και την αναφορά του κ. Τσίπρα σχετικά με το ότι υπάρχουν «δικασταί εν Αθήναις».

Υπογράμμισε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται να δημιουργήσει εντυπώσεις χωρίς να υπάρχουν ακόμη τα πορίσματα της Δικαιοσύνης κάτι που δεν είναι σωστό θεσμικά.

«Βιάζεται γιατί γνωρίζει ότι όταν τελικά θα έρθει το φως στην επιφάνεια, όσα θα αποδειχθούν θα είναι τελείως άσχετα με όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι συνέβησαν», είπε.

Σχετικές δημοσιεύσεις