Δίδυμα γεννήθηκαν με.. διαφορετικό χρώμα δέρματος

Με μια σπάνια περίπτωση που, σύμφωνα με τους ειδικούς συμβαίνει μία στο εκατομμύριο, ήρθαν αντιμέτωποι γονείς στο Νότιγχαμ της Αγγλίας, μετά τη γέννηση των διδύμων τους, όταν διαπίστωσαν ότι έχουν εντελώς διαφορετικό χρώμα δέρματος.

Μάλιστα η 29χρονη Chantelle Broughton, δηλώνει σύμφωνα με την Daily Mail ότι συχνά την ρωτούν αν τα μωρά της Ayon και Azirah είναι και τα δύο δικά της, μετά τη γέννησή τους τον Απρίλιο.

Ο γιος της, Ayon γεννήθηκε πρώτος στο Nottingham City Hospital με ανοιχτόχρωμο δέρμα και πράσινα μάτια, με τη Chantelle να μένει άναυδη στη συνέχεια όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της Azirah, η οποία είχε πολύ πιο σκούρα επιδερμίδα και καστανά μάτια.

Τέτοιες γεννήσεις είναι τόσο σπάνιες, που ειδικοί στη γενετική τις είχαν προηγουμένως υπολογίσει να συμβαίνουν μία στο εκατομμύριο.

Η Chantelle που φαίνεται λευκή, όπως αναφέρει, έχει έναν Νιγηριανό παππού από την πλευρά της μητέρας της, ενώ ο 29χρονος μπαμπάς τον παιδιών, ο Ashton, είναι μισός Τζαμαϊκανός, μισός Σκωτσέζος.

Η μητέρα των παιδιών αποκάλυψε ότι τα δίδυμα δεν έμοιαζαν τόσο διαφορετικά μεταξύ τους κατά τη γέννηση, αλλά καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, η επιδερμίδα της Azirah άρχισε να γίνεται “όλο και πιο σκούρα”.

δίδυμα με διαφορετικό χρώμα δέρματος

Λέει ότι τα τεσσάρων μηνών δίδυμα έχουν τώρα “εντελώς αντίθετες” προσωπικότητες, αλλά φαίνεται να τα πάνε καλά.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που βγήκαν όπως είναι – η δική μας μοναδική μικρή οικογένεια” δήλωσε.

“Η Azirah ήταν ελαφρώς πιο σκούρα κατά τη γέννηση, αλλά δεν μπορούσες να το καταλάβεις. Τώρα, με το πέρασμα των εβδομάδων, έφτασε στο σημείο να είναι πιο σκούρα από τον μπαμπά της’‘.

Μάλιστα, όπως αναφέρει τα δίδυμα προσελκύουν συχνά την προσοχή του κόσμου στον δρόμο και συχνά την ρωτούν αν είναι όντως και τα δύο δικά της ή αν έχουν… διαφορετικό πατέρα.

Οι φίλοι και η οικογένεια που βλέπουν τα δίδυμα κάθε εβδομάδα εξακολουθούν να λένε ότι δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις