ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ – ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ

Με τεράστια  επιτυχία στην κατάμεστη από κόσμο Σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου του ΔΙΠΑΕ Σερρών (πρώην ΤΕΙ) | δόθηκε η πρεμιέρα της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών «Ο Ζηλιαρόγατος». Η παράσταση κέρδισε τόσο τις καρδιές  όσο και το χειροκρότημα του κοινού το οποίο απήλαυσε μια βραδιά γεμάτη, γέλιο, ξεγνοιασιά  και όμορφη μουσική.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σάββας Ρίζος, καλωσόρισε τις Σερραίες  και Σερραίους  που πλημύρισαν το θέατρο και ευχαρίστησε όλους τους  καλλιτεχνικούς συντελεστές της παράστασης « Ο Ζηλιαρόγατος», το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του θεάτρου μας.

Εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη που στέκεται πάντα σύμμαχος προσφέροντας την αμέριστη και πολύτιμη στήριξη του στο έργο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Ευχαρίστησε επίσης τον  Αντιπεριφερειάρχη κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο για την πολύπλευρη και θερμή υποστήριξή του.

Τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών Α.Ε. κ. Κούρτη Πάνο για την δωρεάν πραγματοποίηση δρομολογίων προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες που ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, τους Χορηγούς της παράστασης Νέκταρ Κουρτίδη, την αρτοποιία Barat, το κατάστημα υποδημάτων και αξεσουάρ Red Πολυχρονίδης, και φυσικά το ΔΙΠΑΕ ΣΕΡΡΩΝ για την δωρεάν παραχώρηση του Ανοιχτού Θεάτρου προκειμένου να διεξαχθούν οι παραστάσεις.

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης έδωσε σε όλους τα συγχαρητήρια του δηλώνοντας περήφανος τόσο για τον θεσμό «Το καλοκαίρι της Κωμωδίας» όσο και για τις γενικότερες δράσεις του    ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ μας, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον μεγάλο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα για την  προσφορά των τραγουδιών και της μουσικής του  στην παράσταση,  συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ανάδειξη της θεατρικής πράξης στην Ελληνική Περιφέρεια.  

Σχετικές δημοσιεύσεις