Διαρρήκτης στην Κοζάνη έπεσε από παράθυρο και χτύπησε σοβαρά

Διαρρήκτης στην Κοζάνη έπεσε από παράθυρο και χτύπησε σοβαράΤέσσερις νεαροί αλλοδαποί τρύπωσαν στο εσωτερικό ενός σπιτιού στο ορεινό χωριό Αλωνάκια της Κοζάνης τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν – καθώς στο σπίτι βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες- πήδηξαν από το παράθυρο από ύψος τεσσάρων μέτρων. Οι δυο από αυτούς κατάφεραν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, αλλά οι άλλοι δυο συνεργοί… προσγειώθηκαν ανώμαλα με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να συλληφθεί μαζί με τον άλλο που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Οι άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν άμεσα στο σημείο συνέλαβαν τους δυο Μαροκινούς και τους μετέφεραν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας ήταν απολύτως καλά και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής. Ο 25χρονος συνεργός του έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η έρευνα για τον εντοπισμό των άλλων δυο Μαροκινών που διέφυγαν βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικές δημοσιεύσεις