Διόδια Λαγκαδά – Ανοίγουν στις 11 το βράδυ και κλείνουν το πρωί – Η φράση «προς το παρόν» προμηνύει την κανονική λειτουργία;

Στις 14 Ιουλίου άνοιξε και λειτούργησε ο σταθμός διοδίων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με τα προβλήματα να «εμφανίζονται» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Το Infonews24, από την πρώτη ημέρα και με εκτεταμένα ρεπορτάζ ανέδειξε το θέμα και τα προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως όσον αφορά στην επικινδυνότητα του σημείου όπου έχει τοποθετηθεί ο σταθμός διοδίων.

Παρά τα «καμπανάκια» για την επικινδυνότητα του σημείου και τις εικόνες με τις τεράστιες «ουρές» οχημάτων, η «Εγνατία Οδός» ούτε για μια στιγμή… φιλοτιμήθηκε να σκεφτεί το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του σταθμού και τοποθέτησής του σε άλλο σημείο, λιγότερα επικίνδυνο.

Τώρα που η διαχείριση των διοδίων «πέρασε» στα… χέρια ιδιώτη, είναι απίθανο να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Εντωμεταξύ, ο παραλογισμός με το ωράριο λειτουργίας του σταθμού διοδίων στο Λαγκαδά συνεχίζεται.
Τα διόδια ξεκινούν να λειτουργούν στις 11 το βράδυ και κλείνουν στις 6 το πρωί, οπότε και ανεβαίνουν οι μπάρες και η διέλευση είναι ελεύθερη, με τους υπεύθυνους να δίνουν έμφαση στη φράση «προς το παρόν», γιατί αι… βουλαί του ιδιώτη είναι άγνωστες και η λειτουργία του σταθμού με κανονικό ωράριο φαίνεται να είναι ένα ορατό ενδεχόμενο.

Όπως φαίνεται η φράση «προς το παρόν» προμηνύει και το μέλλον της λειτουργίας του σταθμού διοδίων.

Σχετικές δημοσιεύσεις