«Διόδια.. night club στο Λαγκαδά – Το πρωί είναι κλειστά και το βράδυ ανοίγουν»

Συνεχίζεται η «παρωδία» στο σταθμό διοδίων του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τις πρωινές ώρες η διέλευση είναι ελεύθερη, δηλαδή είναι κλειστά, αλλά το βράδυ λειτουργούν κανονικά!

Με το θέμα ασχολήθηκε εκτενώς, τονίζοντας την επικινδυνότητα της χωροθέτησης του σταθμού, τις «ουρές» που δημιουργήθηκαν ειδικά τις πρώτες ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθηθεί αυτή η παγκόσμια… πρωτοτυπία, του να είναι κλειστά το πρωί και ανοιχτά το βράδυ.

Ο Βουλευτής Σερρών της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Μπούμπας, έδωσε- μάλιστα- τον πιο πετυχημένο χαρακτηρισμό, καυτηριάζοντας την κατάσταση που επικρατεί, κάνοντας λόγο για «διόδια.. night club».

«Διόδια- night club!! Όλα τα ευτράπελα γίνονται στην Ελλάδα! Τα διόδια στο Δερβένι, έξω από την Θεσσαλονίκη στο δρόμο προς Λαγκάδα και Σέρρες, είναι ελεύθερα την ημέρα από τις 7 το πρωί έως στης 10 το βράδυ. Την νύχτα, όμως, πληρώνεις κανονικά! Τα συγκεκριμένα διόδια κατασκευάστηκαν σε επικίνδυνο σημείο πάνω σε στροφή. Τα ανοίγουν, λοιπόν, το βράδυ που η κίνηση αραιώνει. Ό,τι προλάβουν και πάρουν δηλαδή. Ελλάς το μεγαλείο σου! ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ; (μελέτες , κατασκευές ). ΠOIOΣ ΠΛHPΩNEI TA ΣΠAΣMENA; MA ΦYΣIKA OΠΩΣ ΠANTA! O KYPIAPXOΣ EΛΛHNIKOΣ ΛAOΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούμπας.

Σχετικές δημοσιεύσεις