Δολοφονία 7χρονου – «Λύγισαν» και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών

Δεν ήθελα να το κάνω, τώρα καταλαβαίνω ότι έκανα μεγάλη βλακεία. Ζητώ συγγνώμη”. Με αυτά τα λόγια και ξεσπώντας σε λυγμούς, ο 34χρονος Πολωνός ομολόγησε το πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε δολοφονώντας το 7χρονο αγοράκι. Δεν είναι μόνο η ζωή που αφαίρεσε, τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλλε και τα δύο παιδιά της συντρόφου του, η ασιτία, η πολύωρη ορθοστασία και οι ξυλοδαρμοί σε βάρος τους.

Δεν είναι μόνο αυτά που προκαλούν φρίκη σε όλους μας και κάνουν το μυαλό μας να θολώνει ακούγοντάς τα. Είναι και οι μετέπειτα ενέργειες του. Συνέχισε να φέρεται με βαναυσότητα στο κορμάκι του παιδιού ακόμη κι όταν ήταν νεκρό, όταν το πέταξε σε τσιμεντένιο τάφο και αργότερα περιέφερε στο κέντρο της Αθήνας τα λείψανα του σε εργαλειοθήκη, όντας ο ίδιος άστεγος.

Παρούσα σε όλα αυτά όμως ήταν και η μητέρα του μικρού Ανδρέα. Έβλεπε τον βασανισμό των παιδιών της, είδε τη δολοφονία του αγοριού που γέννησε, δεν την απέτρεψε και συνέχισε να κοιμάται δίπλα στον άνδρα που φέρθηκε με ζωώδη ένστικτα και αγριότητα. Μαζί του περιφερόταν, ως άστεγοι και οι δύο, στην Αθήνα και τον έβλεπε να κρατά την εργαλειοθήκη με τα οστά του παιδιού της..

Αμετανόητη η μητέρα του 7χρονου για τη δολοφονία

Ο 34χρονος Πολωνός ζητεί συγγνώμη κλαίγοντας Η γυναίκα αυτή ακόμη και μετά την αποκάλυψη της φρίκης που πάγωσε το Πανελλήνιο, μένει ανέκφραστη και το μόνο που επαναλαμβάνει είναι ότι δεν συμμετείχε.

Ο άνδρας δείχνει μετανιωμένος. Αυτό που μας αφήνει άφωνους όμως, είναι η στάση της μητέρας. Είναι ψυχρή και επιμένει ότι δεν είδε τον βασανιστικό θανάτου του παιδιού της .Οπότε, πώς να δηλώσει μεταμέλεια; Θα πρέπει πρώτα να παραδεχθεί ότι συμμετείχε. Είχε γίνει κόμπος το δικό μας στομάχι από την δολοφονία του παιδιού και η μητέρα του, είναι ανέκφραστη”.

Με αυτά τα λόγια αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών, περιγράφουν στο enikos.gr την στάση της 29χρονης γυναίκας. Ο πρώην σύντροφος της, την τοποθετεί ξεκάθαρα στη σκηνή του εγκλήματος, όσο κι αν η ίδια το αρνείται. Αμέσως μετά τη δολοφονία, ρώτησε τον 34χρονο τι θα κάνουν για να εξαφανίσουν το άψυχο κορμάκι του ίδιου της του παιδιού. Κι όταν ο ίδιος της απάντησε ότι θα το κανονίσει, τής ζήτησε να φύγει από το σπίτι για λίγες ημέρες, να του δώσει χρόνο να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού, η 29χρονη ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και το σχέδιο του.

Σχετικές δημοσιεύσεις